Un Fabrikaları, Toptan un fiyatları,

Lale Un Gıda San. Tic. Ltd. Şti.
Her Koşulda Güven
Lalegül
Lale Un Laboratuar
Laboratuarımız Hakkında Bilgiler

Laboratuvarımızda uygulanan testler de buğday analizleri (Hektolitre, 1000 Dane Ağırlığı, Öğütme, Elek Üstü, Rutubet tayini, Yaş Gluten, Gluten İndex, Protein Tayini, Sedimantasyon, Düşme sayısı), un analizleri (Rutubet Tayini, Yaş Gluten, Gluten İndex, Protein Tayini, Sedimantasyon, Düşme sayısı, Elek Üstü (Mikron Tayini), Kül Tayini), C Vitamini (Ekmekte Kimyasal Analizler, Rutubet tayini, Kül Tayini)

Laboratuarımızın Fotoğrafları

Laboratuarımızın Fotoğraflarına buradan bakılabilir.

Ürünlerimiz
Türkiyede Buğday Ekim Alanları
 
Buğday Hakkında
Buğday Hakkında

Buğdayın orijini kesin bilinmemekle beraber, eldeki bazı delillere dayanarak Anadolu'nun kurak yaylaları buğdayın vatanı olarak gösterilmektedir.

Ekmek Hakkında
Ekmek Hakkında

Dünyada en çok üretilen ve tüketilen temel besin kaynağı olan ekmeğin tarladan sofraya gelişi pek kolay olmamıştır

Sertifikalarımız
HACCP, ISO 9001-2000, Gıda Sicil, Tip 550, Tip 650

Lale Un üretimde tescillenmiş ürün kalite standartları ile yıllardır ilk tercih edilen markadır.

Anasayfa    |    Şirket Profili    |    Ürünlerimiz    |    Laboratuar    |    Sertifikalarımız    |    İletişim

Hükümet Caddesi No.280 / Tekirdağ
Fab. Tel: (+90) 282 260 06 87 - (+90) 282 263 12 34 - (+90) 282 263 12 35 Fax: (+90) 282 260 06 88
E-mail: info@laleun.com.tr

  Elmas Grafik